Tribal Holiday Logo Text

Accommodatie

Wij kunnen groepen ontvangen tot 30 personen in een comfortabele omgeving in 4 aparte huizen.

 

Le Chataignier - Geschikt voor 12/14

heeft 3 tweepersoons slaapkamers en twee slaapkamers met aparte bedden alsmede een zeer bijzonder annexe slaapkamer die aan de voorkant slechts glazen ramen heeft met een prachtig uitzicht op het landschap. Er is een grote zitkamer met sofa's, fauteuils en een houtbrander, ruime keuken met voldoende werkruimte en een aangrenzende eetkamer met een enorme handgemaakte eiken houten tafel, een bar, sauna, twee douches en drie WCs. Verlaagd terras buiten en nog een kleiner overdekt terras met tafel en stoelen, BBQ. Geschikt voor 12/14 personen.

Klik om meer te bekijken >>>

 

Le Ruisseau - Geschikt voor 6

Heeft twee tweepersoons slaapkamers en een slaapkamer met twee aparte bedden, een badkamer met WC en een douche met met WC. Er is een goed ingerichte keuken en een eetkamer met een tafel voor 6 personen en een zitkamer met sofas. Aan de zijkant van het huis een prachtig terras met tafel, stoelen en een BBQ en uitzicht over het landschap en het riviertje. Geschikt voor 6 personen.

Klik om meer te bekijken >>>

 

La Grange - Geschikt voor 6

Heeft eveneens twee tweepersoons slaapkamers en een slaapkamer met twee aparte bedden, een badkamer met WC en een douche met WC, keuken, eetkamer en zitkamer met sof'as en feauteuils. Privé terras aan de achterkant van het huis met een pergola, tuintafel, stoelen en een BBQ. Geschikt voor 6 personen.

Klik om meer te bekijken >>>

 

Le Moulin - Geschikt voor 4

Heeft twee grote slaapkamers, sleepin tot en met 4. Een badkamer met wc en eenaparte douche.Beneden heeft grote open plan woonkamer en een bar Volledig ingerichte keuken met alles wat je nodig zou kunnen hebben en de grote (60m2) overdekt terras

Klik om meer te bekijken >>>