Tribal Holiday Logo Text

Groepsvakantie in de Dordogne bij Tribal Holiday France

slide1
 

Wij kunnen groepen ontvangen tot 30 personen in een comfortabele omgeving in 4 aparte huizen.

De 4 huizen liggen rondom een centraal gelegen binnenplaats, waarbij het grootste huis, Le Chataignier met zijn ruime interieur, dienst doet als het “zenuw centrum”.  Er is een grote keuken met veel werkruimte om uw maaltijden te bereiden, voor het geval u besluit om thuis te eten. Naast de keuken ligt de eetkamer waar een een lange, handgemaakte eiken tafel staat en waar iedereen aan kan zitten. Indien gewenst kunnen wij een lokale chef regelen, om maaltijden voor u te koken of wij kunnen lokale gerechten, bereid door cateraars, bij u aan tafel serveren. Klik hier om het menu te bekijken. Elk huis heeft bovendien zijn eigen, goed ingerichte keuken. Le Moulin heeft ook een grote (60m2) overdekt terras waar u kunt samen eten.

Er is genoeg ruimte voor alle gasten en om eenieder de privacy te bieden die gewenst is. U kunt bijelkaar zijn als u dat wilt, of u kunt zich terugtrekken in uw eigen huis om wat tot rust te komen en te genieten van de stilte – de keuze is aan u.

Er zijn lange tafels en banken binnen met een bar, maar ook buiten op het gras of op de binnenplaats, het is maar net waar je de voorkeur aan geeft, om gezamenlijk te genieten van een maaltijd. Bij de houtbrander zijn voldoende comfortabele stoelen voor uw gezelschap, om na een geode maaltijd te  genieten van een digestif. BBQ's zijn beschikbaar, geschikt voor grote aantallen. Waarom geen speenvarken of lam aan het spit!